TEAM WELM 

Syftet  till  att WELM skapades grundar sig  i avsaknad av tid till att sätta egengjorda syrup av hög kvalité inför varje service. Det var här tanken föddes, att framställa en svensk syrupserie som skulle ersätta den egentillverkade smakförstärkaren för att därmed spara tid till att sätta gästen i fokus. Vi vill att våra produkter på ett tidseffektivt sätt ska kunna bygga kvalitativa smakupplevelser till era gäster.

Som ett led i att upprätthålla ett konsekvent utvecklingsarbete så är den personliga kontakten väldigt viktig för oss på WELM. Detta grundar sig i att vi är väldigt måna om att våra kunder är nöjda med vårat sortiment samt den serviceupplevelse vi ger.

Är ni nyfikna på kommande smaker, en eventuell provning eller bara ses över en kopp kaffe och samtala, hör gärna av er till oss

// Team WELM

 

OM CHRISTOFFER

Christoffer Hjelm, KAM

Christoffer har de tio senaste åren arbetat på flera framstående restauranger i Norrköping. Hans karriär tog fart efter att han utbildat sig på Grythyttans restaurangskola och tidigt känt på att arbeta en säsong i Borgholm på Öland.
Christoffer har inte bara arbetat som bartender utan även servitör, de senare åren också arbetat som bar- och restaurangchef. Christoffers intresse för kvalitet och service är stort och genomsyrar även arbetet hos Team Welm.

OM ANDREAS

Andreas Westöö, VD

Andreas är en av medgrundarna till Welm Consulting.
Med sin debut på Palace Nattklubb i Norrköping har han arbetat tio år inom restaurangbranschen. Senast sedd bakom en bardisk var på gastropuben Saliga Munken där fokus är Svensk microbryggd öl. Andreas besitter en stor kunskap inom branschen och har ett stort dryckes- och serviceintresse.